РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО - БИТОЛА

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Компанијата Цермат ДОО има потреба од нови вработувања на работно место – РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО.

Со Вашето аплицирање за работа во Цермат, Вие ќе добиете можност да бидете дел од одржлива и брзорастечка компанија која нуди можности за напредување во кариерата, како и можност за пристап до практични знаења и искуства.

Потребни квалификации:

-минимум ССС,

-работно искуство ќе се смета за предност,

-способност за тимска работа,

-позитивен и енергичен пристап кон работата;

-високо ниво на точност и педантност.

Испратете ваша биографија (CV) со слика и контакт телефон на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака: Работник во производство или дојдете лично во просториите на фабриката.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »