Вилушкарист - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЦЕРМАТ ДОО:

Комерцијалист - Гостивар

Цермат ДОО поради зголемен обем на работа има потреба од ангажирање на високомотивирани кандидати во сектор МАГАЦИН за следните работни позиции:

  • Вилушкарист:

Потребни квалификации:

-завршено минимум ССС,

-задолжително искуство со возење виљушкар или технички предзнаења за работа и управување на виљушкари;

-Организираност и одговорност;

-Самоиницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;

-Способност за тимска работа и работа во динамична средина.

Што нудиме?

-Стабилна работа со можност за личен напредок и развој,

-Платена обука за управување со виљушкар

-Работа во две смени,

-Обезбеден превоз,

-Годишен колективен одмор,

-Можност за награди за посветено извршување на работните задачи.

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следната е-маил адресa: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »