Административен работник во човечки ресурси

 • Објавен пред 12 месеци
 • ЦЕРМАТ ДОО
 • Активен до 10.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Битола

ЦЕРМАТ ДОО има потреба од пополнување на едно работно место на работна позиција: Административен  работник во Човечки ресурси во Битола.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено високо образование - Правен факултет;
 • Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација);
 • Работно искуство во областа на правните работи и човечки ресурси, ќе се смета за предност.

ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 • Компјутерски вештини: MS Office – пакетот, Internet, Windows;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Способност за тимска работа;
 • Организациска и аналитичка способност;
 • Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршувањето на работните задачи;
 • Професионален и позитивен однос.

Заинтересираните кандидати да достават CV со СЛИКА на Македонски Јазик по електронски пат на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@cermat.com.mk со ЗАДОЛЖИТЕЛНА назнака: Апликација за Административен работник во човечки ресурси најдоцна до 20.12.2017 година.

КЛИКНИ