Рецепционер/ка - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Битола, има потреба од вработување на едно лице на работно место: РЕЦЕПЦИОНЕРКА.

Потребни квалификации:

  • Завршено минимум средно образование (високо образование ќе се смета за предност)
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлично познавање на компјутерски office апликации.           

Лични вештини:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Професионален однос
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Основни задачи и одговорности:

  • Водење на административни работи (архивирање на документација во електронски софтвер за архивско работење ; евиденција на пристигната пошта/ испратена пошта и останати работни обврски од делокругот на работењето)
  • Прием и послужување на гости,
  • Одговарање на телефонски повици и нивно насочување кон соодветните лица.

Заинтересираните кандидати да достават CV (со слика) на Македонски Јазик на следната e-mail адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака: Апликација за Рецепционерка, најдоцна до 25.05.2024 година.     

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »