Административен работник - Скопје

 • Објавен пред 7 месеци
 • ЦЕРМАТ ДОО
 • Активен до 21.03.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

ЦЕРМАТ ДОО има потреба од ангажирање на млади и високо мотивирани кандидати за едно работно место: Административен работник - центар Скопје. 


ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 

 • Завршено високо образование – Економски факултет;
 • Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација);
 • Со и без работно искуство.

ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 • Компјутерски вештини: MS Office – пакетот, Internet, Windows;
 • Одлични комуникациски вештини; 
 • Способност за тимска работа;
 • Организациска и аналитичка способност;
 • Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршувањето на работните задачи;
 • Професионален и позитивен однос.

Заинтересираните кандидати да достават CV со СЛИКА и мотивационо писмо на Македонски Јазик по електронски пат на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@cermat.com.mk со ЗАДОЛЖИТЕЛНА назнака: Апликација за Административник работник - Скопје, најдоцна до 31.03.2017 година.

 

КЛИКНИ