Работник во магацин - СКОПЈЕ

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Дистрибутивен Центар ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Скопје, има потреба од ангажирање на едно лице на работна позиција - РАБОТНИК ВО МАГАЦИН - (оддел КОМОРА) - СКОПЈЕ.

Потребни квалификации:

  • Завршено минимум ССС;
  • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
  • Организираност и одговорност;
  • Доверливост и лојалност;
  • Работно искуство на истата или на слична позиција ќе се смета за предност;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »