Дистрибутер/ Доставувач - СТРУМИЦА

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО  има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Дистрибутер - Струмица.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

Завршено минимум ССС;

Да поседува одлични комуникациски и  преговарачки вештини;

Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;

Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;

Организираност и одговорност;

Доверливост и лојалност;

Работно искуство минимум 2 години на истата или на слична позиција;

Задолжително поседување возачка дозвола Б;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »