Дистрибутер - Битола

 • Објавен пред 6 месеци
 • ЦЕРМАТ ДОО
 • Активен до 28.04.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Битола

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Дистрибутер за дистрибутивен центар Битола.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 1. Завршено минимум ССС;
 2. Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност;
 3. Задолжително поседување возачка дозвола Ц-категорија;
 4. Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
 5. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
 6. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
 7. Организираност и одговорност;
 8. Доверливост и лојалност;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: vrabotuvanje@cermat.com.mk, најдоцна до 30.04.2017 година.

Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.

КЛИКНИ