Дистрибутер/Доставувач - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Дистрибутер/ Доставувач - Битола.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Завршено минимум ССС;
  • Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
  • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
  • Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
  • Организираност и одговорност;
  • Доверливост и лојалност;
  • Работно искуство на истата или на слична позиција, ќе се смета за предност;
  • Б - категорија (поседување минимум 2 години), Ц-категорија ќе се смета за предност;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 22.05.2024 година.

Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »