Помошник-Магационер - Скопје

 • Објавен пред 9 месеци
 • ЦЕРМАТ ДОО
 • Активен до 21.03.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Помошник-Магационер - Скопје.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 1. Завршено минимум ССС;
 2. Да поседува одлични комуникациски вештини;
 3. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
 4. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
 5. Организираност и одговорност;
 6. Доверливост и лојалност;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика следниот email: vrabotuvanje@cermat.com.mk , најдоцна до 31.03.2017 година.

Апликациите во кои нема да биде наведена работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.

КЛИКНИ