Дистрибутери - Скопје

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЦЕРМАТ ДОО
 • Активен до 17.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Дистрибутер за дистрибутивен центар Скопје.

 

Потребни квалификации:

 • Завршено минимум ССС;
 • Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност;
 • Задолжително поседување возачка дозвола Ц-категорија;
 • Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
 • Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
 • Организираност и одговорност;
 • Доверливост и лојалност.

 

ЦЕРМАТ ДОО нуди пријатна работна атмосфера, можности за напредок, надградување на личноста и искуствата, како и покрај фиксната плата, нуди можност за бонуси и награди и добра заработувачка врз основа на остварен промет.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: vrabotuvanje@cermat.com.mk, најдоцна до 30.11.2017 година.

Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.

КЛИКНИ