Магационер/Комораш - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Магационер во Магацин БИТОЛА.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Завршено минимум ССС;
  • Да поседува одлични комуникациски вештини;
  • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
  • Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
  • Организираност и одговорност;
  • Доверливост и лојалност;

Што нудиме?

-Стабилна работа со можност за личен напредок и развој,

-Обезбеден превоз,

-Годишен колективен одмор,

-Можност за награди за посветено извршување на работните задачи.

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: [најави се за да го видиш е-маилот]  ,

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »