Машински/ Електротехничари / Инженери за одржување

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од Машински и Електро Техничари/Инженери во одржување на процесот на производство во Битола.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  1. ССС или ВСС – машинска или електро насока;
  2. Задолжително работно искуство во соодветната област;
  3. Компјутерски познавања од соодветната област;
  4. Познавање на странски јазик ќе се смета за предност;
  5. Предност имаат кандидатите до 50 годишна возраст.

ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

  1. Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршување на работните задачи;
  2. Способност за тимска работа и работа во динамична средина;
  3. Прецизност и ажурност во работата;
  4. Личност со позитивен став и ориентираност кон професионално и одговорно завршување на работните задачи.

Заинтересираните кандидати да достават CV со слика на Македонски Јазик, на e-mail адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со задолжителна назнака: Апликација за Машински и Електро Техничар/Инженер за одржување најдоцна до 05.06.2023 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »