Работник во магацин - БИТОЛА

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Магационер во Магацин за готов производ  - БИТОЛА.

Опис на работни задачи: 

Подготвува роба по предходно добиени работни налози од раководител на магацин

Подготовка на робата за испорака низ продажните центри

Утовар на роба за дистрибуција и истовар на роба

Одржување на магацинскиот простор

Извршува сродни работи по налог на претпоставен раководител

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Организираност и одговорност;
  • Способност за тимска работа;
  • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност;
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Што нудиме?

  • Стабилна работа со можност за личен напредок и развој,
  • Работа во две смени,
  • Обезбеден превоз,
  • Можност за награди за посветено извршување на работните задачи.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »