Дистрибутер - Скопје

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Дистрибутивен Центар ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Скопје, има потреба од Дистрибутер.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  1. Завршено минимум ССС;
  2. Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност;
  3. Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија 
  4. Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
  5. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
  6. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
  7. Организираност и одговорност;
  8. Доверливост и лојалност;

ЦЕРМАТ ДОО нуди пријатна работна атмосфера, можности за напредок, надградување на личноста и искуствата, како и покрај фиксната плата, нуди можност за бонуси и награди и добра заработувачка врз основа на остварен промет.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: [најави се за да го видиш е-маилот] , со задолжителна назнака: ДИСТРИБУТЕР - СКОПЈЕ, најдоцна до 15.06.2023 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »