Комерцијалист - Гостивар и Тетово

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Комерцијалист за продажба за реон Гостивар-Тетово.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  1. Завршено минимум ССС;
  2. Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
  3. Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
  4. Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
  5. Организираност и одговорност;
  6. Доверливост и лојалност;
  7. Работно искуство на истата или на слична позиција ќе се смета за предност;
  8. Задолжително поседување возачка дозвола Б-категорија;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 31.03.2023 година.

Апликациите во кои нема да бидат наведени работната позиција и местото на живеење, НЕМА да бидат земени во предвид.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »