ЦЕРМАТ ДОО: Рецепционерka - Битола

Рецепционерka - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО има потреба од ангажирање на млади и високо мотивирани кандидати за едно работно место: Рецепционерка.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, СПОСОБНОСТИ И ВЕШТИНИ:

 • Завршено Високо образование
 • Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација);
 • Одлични комуникациски вештини,
 • Одлични компјутерски вештини – MS Office – пакетот, Internet, Windows;
 • Способност за тимска работа,
 • Аналитичка способност,
 • Организациска способност,
 • Самоиницијативност  
 • Целосна посветеност на работните задачи.

ОСНОВНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Прием и послужување на гости
 • Водење на административни работи
 • Одговарање на телефонски повици и нивно насочување кон соодветните одговорни лица.

Заинтересираните кандидати да достават CV (со слика) на Македонски Јазик на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака: Апликација за Рецепционерка, најдоцна до 30.09.2023 година.                         

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »