Работници во производство - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Цермат ДОО има потреба од работници во производствен погон  - регион Битола.

Начин на аплицирање:

Испратете ваша биографија (CV) со слика и контакт телефон на следната е-маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака: Работник во производство.

 

Потребни квалификации:

 -минимум ССС,

-работно искуство ќе се смета за предност,

-способност за тимска работа,

-самоиницијативност, мотивираност и енергичност.

 

Бенефиции:

-редовни месечни примања,

-обезбеден превоз

-можност за обука,

-дефинирани дати за годишен одмор,

-можност за награди за посветено извршување на работните задачи.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »