Работници во производство - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Компанијата Цермат ДОО има потреба од нови вработувања на работно место – РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО.

Со Вашето аплицирање за работа во Цермат, Вие ќе добиете можност да бидете дел од одржлива и брзорастечка компанија која нуди можности за напредување во кариерата, како и можност за пристап до практични знаења и искуства.

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС,
  • Работно искуство ќе се смета за предност,
  • Способност за тимска работа,
  • Позитивен и енергичен пристап кон работата;
  • Високо ниво на точност и педантност.

Испратете ваша биографија (CV) со слика и контакт телефон на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 26.11.2023 со назнака: Работник во производство или дојдете лично во просториите на фабриката, или јавете се на мобилен број: 075329753 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »