Лаборант - Битола

  • Објавен пред 11 месеци
  • ЦЕРМАТ ДОО
  • Активен до 13.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Битола

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од пополнување на едно работно место: ЛАБОРАНТ во Битола.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Високо образование
  • Работно искуство, обука или пракса во оваа област ќе се смета за предност;
  • Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација);
  • Одлични комуникациски вештини, компјутерски вештини, аналитичка способност, способност за тимска работа, организациска способност, самоиницијативност и целосна посветеност на работните задачи.

Заинтересираните кандидати да достават CV (со слика) и мотивационо писмо на Македонски јазик на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@cermat.com.mk со назнака: Апликација за ЛАБОРАНТ, најдоцна до 31.08.2017 година.

КЛИКНИ