Работници во производство - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЦЕРМАТ ДОО:

Рецепционер/ка - Битола

Цермат ДОО – е современа европска компанија која ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. Компанија која е лидер меѓу производителите на сладолед и замрзнати производи во регионот,  со над 250 вработени, со седиште во Битола, поради зголемен обем на работа, има потреба од вработување на високомотивирани личности кои одговараат на описот за следната работна позиција:

РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО

Обврски на работното место:

 • Работа во производствен погон со претходна обука и јасни инструкции 
 • Почитување и работа според стандардите за квалитет во текот на производниот процес
 • Соработка со колегите со цел да се постигнат производствените цели
 • Следење на безбедносните протоколи и упатства

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Работоспособност и стекнати работни навики,
 • Способност за тимска работа,
 • Позитивен и енергичен пристап кон работата,
 • Високо ниво на точност и педантност

Бенефиции:

 • Редовни месечни примања,
 • Обезбеден превоз,
 • Обезбеден оброк во трета смена
 • Можност за обука,
 • Дефинирани дати за годишен одмор,
 • Можност за награди за посветено извршување на работните задачи.

Испратете ваша биографија (CV) со слика и контакт телефон на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака: Работник во производство или дојдете лично во просториите на фабриката.

Тел.за контакт: 075 329 753 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »