Логистичар - Битола

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Цермат Доо има потреба од квалитетна и високомотивирана личност во својот административен оддел , на работна позиција: ЛОГИСТИЧАР.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

- Завршено високо образование од соодветната област;

- Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација);

- Познавање на други јазици ќе се смета за предност;

- Претходно работно искуство во оваа област ќе се смета за предност.

- Задолжително  познавање на MS Excel, како MS Office Пакетот.

ЛИЧЕН ПРОФИЛ - ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

- Развиени комуникациски вештини;

- Способност за тимска работа;

- Флексибилност и адаптибилност;

- Организациска и аналитичка способност;

- Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршувањето на работните задачи;

- Професионален и позитивен однос.

 

Заинтересираните кандидати да достават CV со слика на Македонски Јазик на следната е-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]  со Задолжителна назнака: Апликација за Логистичар, најдоцна до 05.06.2022.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »