Општи работници - Битола

  • Објавен пред 11 месеци
  • ЦЕРМАТ ДОО
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Битола

 

ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од општи работници во процесот на производство во Битола.

Заинтересираните кандидати да достават CV со слика на Македонски Јазик, на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@cermat.com.mk со задолжителна назнака: Апликација за Општи работници во производство,  најдоцна до 30.11.2017 година.

КЛИКНИ