Доставувач - Скопје

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

Дистрибутивен Центар ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Скопје, има потреба од Доставувач.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Завршено минимум ССС;
  • Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност;
  • Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија 
  • Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
  • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
  • Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
  • Организираност и одговорност;
  • Доверливост и лојалност;

ЦЕРМАТ ДОО нуди пријатна работна атмосфера, можности за напредок, надградување на личноста и искуствата, како и покрај фиксната плата, нуди можност за бонуси и награди и добра заработувачка врз основа на остварен промет.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со задолжителна назнака: ДОСТАВУВАЧ СКОПЈЕ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »