Оператор во повикувачки центар

За компанијата: ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group која почнува со работа во 1994 година и својот бизнис го шири со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија... повеќе за компанијата »

Кои сме ние:

ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group која почнува со работа во 1994 година и својот бизнис го шири со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија и Филипини.

Во Р.С. Македонија, компанијата почнува со работа од Февруари 2023 година и се стреми да биде една од водечките финансиски компании во Р.С. Македонија.

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, ја чекаме Вашата биографија. Податоците испратени од вас ќе се разгледуваат и чуваат под строга доверливост во согласност со барањата на Законот за заштита на лични податоци. Успешните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Од што се состои работата:

 • Комуникација со нови и постоечки клиенти;
 • Комуникација на социјални мрежи;
 • Подготвува извештаи за своите активности;
 • Предност ќе биде Вашето искуство доколку сте работеле на исто или слично работно место;

Што ви нудиме:

 • Работа со договор за вработување;
 • Бонуси, врз основа на постигнатиот резултат;
 • Дополнителни бенефиции;
 • Можност за професионален развој;
 • Внатрешна обука базирана на најдобрите европски практики.

Што се очекува од Вас:

 • Да имате најмалку завршено средно образование;
 • Да бидете комуникативна и одговорна личност, со желба за развој;
 • Да имате вештини за продажба и убедување;
 • Да имате основна компјутерска писменост (MS Office);
 • Да бидете организирани и позитивни;
 • Да сакате да работите во динамична средина.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »