Агент за животно осигурување

За компанијата: Друштво за осигурување. повеќе за компанијата »

УНИКА ЛАЈФ АД Скопје е друштво за осигурување на живот кое на македонскиот пазар на осигурување постои уште од 2011 година, и е дел од UNIQA GROUP AUSTRIA која е лидер на Австрискиот осигурителен пазар уште од 1811 година .

При планирање на континуиран раст и развој во продажбата и обука на кадри за пласирање на нашите прозиводи, те покануваме да бидеш и ти дел од успешната приказна на нашиот тим, да го ослободиш твојот потенцијал и да го надоградиш сопственото знаење. Доколку веруваш во себе и сакаш да постигнеш повеќе секој ден, пријави се сега и биди дел од УНИКА инфо семинарот ( кој дополнително ќе се закаже ). Отвори можност за нови познаници и учество во тим, дозволи да те инспирираме, предизвикај ја твојата моќ и запознај го најатрактивниот продукт во животното осигурување на пазарот!

Што ти нудиме?

 • Супер заработка
 • Финансиска слобода
 • Ангажман кој може да го зголеми вашиот приход
 • Можност за напредување со најдобрите
 • Едукација и усовршување

Позиција: Агент за животно осигурување

Основни задачи:

 • Воспоставување на контакти со клиенти, со цел остварување на продажба;
 • Планирање и организирање на продажните активности;
 • Промовирање на карактеристиките на продуктите за животно осигурување;

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност,
 • Амбциозност
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти,
 • Професионално однесување,
 • Одговорност и лојалност
 • Организиран/а и аналитичен/а,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »