Хигиеничар/ка

Плата од 20.000 ден. до 30.000 ден.

ТEХНО-ЧИСТ ДОО Скопје има потреба од хигиеничари за работа за чистење на канцелариски и деловни простори со полно работно време.

Потребни квалификации 

*Минимално неквалификувано образование 

*Минимум 1 година работно искуство на слична позиција

Стручни компетенции 

*Обученост за работа со машини , средства и материјали за работа 

Плата по договор 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »