Козметичарка

  • Објавен пред 6 месеци
  • Mas Vital
  • Активен до 14.01.2019
  • Позиција: Козметичар
  • Локација: Скопје

Се бараат 2 козметичарки за сезонска работа во Хрватска.

Потребно е познавање на педикир,маникир и масажа,како и поседување на соодветна диплома.

Дополнителна едукација ќе ви биде пружена во нашата компанија (Доколку ви е потребна)

Почетна плата од 800 еур. плус процент што во пракса значи од над 1200 еур месечно(во зависност од количината на остварениот промет платата може да достигне во пракса и 2000 еур.) ,со обезбеден смештај.

Еден слободен ден неделно по ваш избор.

Потребна е постапка за работна дозвола на сметка на нашата компанија,а доколку поседувате ЕУ пасош пристапот на пазарот ви е слободен.

.Биографија и прашања на на email. a.aceski@gmail.com

 

КЛИКНИ