Продавач/ка

За компанијата: Еуростил е македонска компанија која датира од 1990 година и се занимава со производство на автонавлаки, увоз, извоз, дистрибуција и продажба на производи опфатени од областа на автокозметиката и автогалантеријата. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Еуростил
  • Активен до 27.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се вработува продавач/ка на автогалантерија и автокозметика со или без работно искуство. 

Договор на неопределено време

Телефон за контакт: 070/250-731