Комерцијалист

  • Објавен пред 5 месеци
  • Med i son duo
  • Активен до 10.10.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Medison Duo е компанија која се занимава со директна продажба по пат на презентација на потенцијални клиенти. Застапник за бренд производи на територија на Македонија. Наш партнер е луксузниот бренд Woolmark кој нуди широка мрежа на производи од чиста волна. Застапници за AQUA Filter US и програмата Zyllion за масажа и нега на тело. 

Наша мисија е да докажеме дека здравјето не може да биде привилегија ниту луксуз, напротив здравјето е приоритет за секој човек. 

Во моментов имаме потреба од вработени во сектор комерцијална продажба. 

За позицијата: Одржување на континуирана продажна мрежа, презентирање на нови производи и задоволување на потребите на клиентите со навремено инфомирање. 

Потребни квалификации: задолжително поседување на возачка дозвола 

Месечни примања: Нето плата 17,000 ден (10% за остварени резултати и 12% за реалзирани проекти)

Кандидатите можат своите апликации да ги испратат на следниот линк: regrutmedisonduo@gmail.com

Medison го задржува правото да ги повика само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција. 

КЛИКНИ