Се бара помошник сметководител

Компанијата "Папироти Груп ДООЕЛ Скопје" има потреба од помошник сметководител.

Работно време од 08-16 часот од понеделник до петок.

Пожелно е возачка дозвола Б категорија.

КЛИКНИ