Дупчачка гарнитура GDR 150

Карактеристики


Објавено воВозила - Тешки возила, комбиња, виљушкари
ЛокацијаСкопје - Аеродром

Опис на огласот


Се продава дупчачка гарнитура GDR - 150 во исправна состојба , веднаш може да се работи . Со гарнитурата има 60 до 70 m1 прибор, 2 одлични глета ( f-250 mm и f-150 mm ) со комплет редуцири, со резервна нова глава за пумпа, и со други делови на залиха. Гарнитурата е погодна за геомеханички истраги. Камионот е во одлична состојба.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »