Промовирани огласи »

ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува вашиот објект.

Моментално вравотува:

ПОМОШНИК НА ФРИГОТЕХНИЧАР - ИНСТАЛАТЕР, СЕРВИСЕР
ФРИГОТЕХНИЧАР - ИНСТАЛАТЕР, СЕРВИСЕР
ЗАВАРУВАЧ И ПОМОШНИК ЗАВАРУВАЧ
ХАУСМАЈСТОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ
ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР / ЕЛЕКТРИЧАР / ЕЛЕКТРОМОНТЕР
МОЛЕР - ГИПСАР

Се уште невработени?! Сте останати активни работни позиции можете да ги најдете ТУКА.

Промовирани огласи »

KARIERA.mk беше во посета и дружба на кариерниот ден во организација на Универзитет Мајка Тереза каде што учествуваа многу реномирани компании меѓу кој зема учевство и KARIERA.mk 

На самиот настан освен што имавме прилика да ги запозавме студентите со нашиот продукт, МојаКARIERA картичката, како и придобивките за истата, студентите освен добиените информации можеа и да се почестат и со КАРИЕРА кафе.

Што добивате ако ја активирате вашата МојаKARIERA картичка: 

Препорака кај компаниите! BASIC

Вашето CV ќе биде директно препорачано до компаниите за каде би соодејствувало. KARIERA.mk има одличен партнерски однос со многу компании од државава па така со ова вашата потрага по совршеното работно место ќе биде многу побрза.

Професионална проверка на вашето CV! PRO

Тимот на KARIERA.mk е составен од професионалци кои секојдневно прегледуваат огромен број на CV-а. Со купување на картичката добивате персонализирана проверка на вашето CV и сугестии за промени и корекции со цел ваше претставување во најдобро светло пред потенцијалниот работодавец.

Погледнете дел од атмосферата, галерија од слики во прилог:

Промовирани огласи »

Намалувањето на работните часови без губење на продуктивноста може да биде предизвик, но постојат неколку стратегии што може да се применат.

  • Флексибилно работно време

Овозможете на вработените да ги изберат своите работни часови, со услов да ги исполнуваат своите задачи и роковите. Ова може да им дозволи на луѓето да работат кога се најпродуктивни, што може да резултира во поголема ефикасност.

  • Редуцирано работно време

Испитајте можност за намалување на работното време од пет на четири дена во неделата, или пак воведете кратки денови во текот на неделата. Иако вработените работат помалку часови, може да бидат под пооднесени и подготвени за да ги исполнат своите задачи за краток временски период.

  • Автоматизација на процесите

Внесете технологии и алатки што ги автоматизираат повторувачките задачи, што може да ја подобри ефикасноста и да им овозможи на вработените да работат помалку часови без губење на продуктивноста.

  • Променете ги работите за работа

Вметнете паузи помеѓу задачите или работните сесии за да им дадете на вработените време за одмор и освежување. Кратките паузи можат да го подобрат фокусот и продуктивноста.

  • Обука и развој на вработените

Инвестирајте во обука и развој на вработените за да ги подобрите нивните вештини и ефикасност. Подобрени вештини можат да значат помалку време потрошено на задачите и повеќе време за одмор.

Секогаш е важно да комуницирате со вработените за да дознаете кои  работи за нив и како може да се подобри продуктивноста, додека се намалуваат работните часови.

Промовирани огласи »

KARIERA.mk беше во посета и дружба на кариерниот ден во организација на SSEU каде што учествуваа многу реномирани компании меѓу кој зема учевство и KARIERA.mk 

Исто така се одржи и кариерна работилница во склоп на која сите студенти имаа шанса за се запознаат со MojaKARIERA картичката преку кратка презентација и простор за прашања. 

На самиот настан освен што имавме прилика да ги запозавме студентите со нашиот продукт, МојаКARIERA картичката, како и придобивките за истата, студентите освен добиените информации можеа и да се почестат и со КАРИЕРА кафе.

Што добивате ако ја активирате вашата МојаКАРИЕРА картичка: 

Препорака кај компаниите! BASIC

Вашето CV ќе биде директно препорачано до компаниите за каде би соодејствувало. KARIERA.mk има одличен партнерски однос со многу компании од државава па така со ова вашата потрага по совршеното работно место ќе биде многу побрза.

Професионална проверка на вашето CV! PRO

Тимот на KARIERA.mk е составен од професионалци кои секојдневно прегледуваат огромен број на CV-а. Со купување на картичката добивате персонализирана проверка на вашето CV и сугестии за промени и корекции со цел ваше претставување во најдобро светло пред потенцијалниот работодавец.

Погледнете дел од атмосферата, галерија од слики во прилог:

Повеќе вести...
барај огласи за вработување » барај останати огласи »