Промовирани огласи »

Прочитајте го неделниот хороскоп од 10 јуни до 16 јуни 2024 година и дознајте што ви кажуваат ѕвездите кога е во прашање вашата кариера. 

Еве како изгледа вашиот кариерен хороскоп:

Овен: Оваа недела, вашиот професионален живот ќе биде полн со динамика и можности. Вашата енергија и ентузијазам ќе бидат забележани од колегите и надредените, што ќе ви донесе позитивни резултати и признание.

Понеделник и Вторник: Започнувате со високо ниво на мотивација. Ќе имате шанса да покажете лидерски способности и да предложите нови идеи кои ќе бидат добро прифатени. Не се плашете да преземете иницијатива и да водите проекти.

Среда и Четврток: Ова се денови кога треба да се фокусирате на деталите и да ги довршите започнатите задачи. Вашата способност за решавање проблеми ќе биде на тест, но ќе успеете да ги надминете предизвиците со логика и рационално размислување.

Петок: Ова е ден за соработка и тимска работа. Ќе се чувствувате инспирирани да работите со колегите на заеднички цели. Слушајте ги нивните идеи и понудете своја поддршка - тоа ќе ви донесе почит и доверба.

Викенд: Размислете за вашите долгорочни кариерни цели. Овој период е идеален за планирање и анализа на вашите следни чекори. Можеби ќе најдете нови начини за напредување и развој во вашата професија.

Бидете храбри и верувајте во вашите способности. Оваа недела ви носи многу можности за раст и успех. Среќно!

Бик: Оваа недела ќе се фокусирате на стабилноста и конзистентноста во вашата кариера. Вашата трпеливост и упорност ќе ви помогнат да ги постигнете целите кои сте ги поставиле.

Понеделник и Вторник: Започнувате со силен фокус на вашите обврски. Вашата посветеност и внимателност кон деталите ќе бидат препознаени од вашите надредени. Ова е добар период за да покажете колку сте компетентни и одговорни.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат идеални за решавање на долгорочни проекти. Вашата способност за планирање и организација ќе дојде до израз. Потрудете се да ги завршите започнатите задачи и да поставите цврсти темели за идните активности.

Петок: Ќе се чувствувате мотивирани да барате нови можности за професионален развој. Можеби ќе добиете понуда за учество во нов проект или за унапредување. Бидете отворени за промени и прифатете ги предизвиците.

Викенд: Овој период е идеален за размислување и планирање на вашата кариера. Размислете за вашите долгорочни цели и направете план како да ги постигнете. Одморете се и наполнете ги батериите за да бидете подготвени за новата недела.

Вашата трпеливост и посветеност ќе ви донесат позитивни резултати. Продолжете со истото темпо и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Близнаци: Оваа недела ви носи многу нови можности и интересни предизвици. Вашата комуникативност и адаптабилност ќе бидат ваши најсилни сојузници во професионалниот живот.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со високо ниво на енергија и желба за нови проекти. Вашите идеи и иновации ќе бидат добро прифатени од колегите и надредените. Ова е време за брзо размислување и преземање на иницијатива.

Среда и Четврток: Вашата способност за комуникација ќе биде од голема важност. Ќе имате можност да ги презентирате вашите идеи и да ги убедите другите во нивната вредност. Потрудете се да бидете јасни и концизни во вашите пораки.

Петок: Овој ден е идеален за тимска работа и соработка. Вашата способност да се поврзувате со луѓето ќе ви помогне да ги постигнете целите. Слушајте ги мислењата на другите и бидете отворени за нови перспективи.

Викенд: Искористете го викендот за размислување и планирање на вашите идни чекори. Размислете за вашите долгорочни цели и како можете да ги постигнете. Ова е време за креативно размислување и пронаоѓање нови начини за професионален раст.

Вашата флексибилност и способност за адаптација ќе ви помогнат да ги надминете сите предизвици. Бидете отворени за нови можности и верувајте во вашите способности. Среќно!

Рак: Оваа недела ќе се фокусирате на вашите емоционални и професионални односи. Вашата интуиција и емпатија ќе ви помогнат да ги разберете и решите предизвиците на работното место.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со акцент на тимската работа и соработката. Вашата способност да ги разберете и поддржите вашите колеги ќе биде од голема важност. Ќе бидете во центарот на вниманието поради вашата помош и поддршка.

Среда и Четврток: Овие денови ќе ви донесат можности за решавање на важни проекти. Вашата интуиција ќе ви помогне да ги донесете вистинските одлуки. Потрудете се да ги завршите задачите кои бараат длабока концентрација и внимателност.

Петок: Ќе се чувствувате инспирирани да преземете нови иницијативи и да ги споделите вашите идеи со тимот. Вашата креативност и иновативност ќе бидат добро прифатени. Бидете отворени за нови предлози и не плашете се да ризикувате.

Викенд: Искористете го викендот за релаксација и полнење на енергијата. Размислете за вашите долгорочни кариерни цели и направете план како да ги постигнете. Ова е време за личен раст и развој.

Вашата емоционална интелигенција и способност за разбирање на другите ќе ви донесат успех и признание. Продолжете да бидете посветени и грижливи, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Лав: Оваа недела ќе биде полна со динамика и можности за истакнување на вашите лидерски способности. Вашата харизма и самоувереност ќе ве водат кон успех.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со силен фокус на вашите професионални цели. Ќе имате можност да преземете водечка улога и да ги покажете вашите способности. Колегите ќе ви се восхитуваат за вашата иницијатива и решителност.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат посветени на решавање на комплексни задачи. Вашата самоувереност ќе ви помогне да ги надминете предизвиците. Потрудете се да останете фокусирани и да ги завршите започнатите проекти.

Петок: Ќе се чувствувате инспирирани да ги споделите вашите идеи со тимот. Вашата креативност и визија ќе бидат добро прифатени. Бидете отворени за соработка и прифатете ги мислењата на другите.

Викенд: Искористете го викендот за одмор и полнење на батериите. Размислете за вашите долгорочни цели и направете план како да ги постигнете. Ова е време за личен раст и развој.

Вашата харизма и лидерски способности ќе ви донесат многу можности за успех. Продолжете да бидете самоуверени и посветени, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Девица: Оваа недела ќе се фокусирате на деталите и на подобрување на вашите работни процеси. Вашата прецизност и аналитички способности ќе ви помогнат да постигнете значајни резултати.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со силен фокус на организираност и продуктивност. Ќе имате можност да ги прегледате и подобрите тековните проекти. Вашата способност за детално планирање ќе биде од голема важност.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат посветени на анализа и решавање на сложени проблеми. Вашата методичност и способност за критичко размислување ќе ви помогнат да најдете ефективни решенија. Потрудете се да останете фокусирани и внимателни.

Петок: Ќе се чувствувате мотивирани да соработувате со колегите и да ги споделите вашите идеи. Вашата посветеност кон квалитетот и прецизноста ќе биде високо ценета. Бидете отворени за нови пристапи и прифатете ги предизвиците.

Викенд: Искористете го викендот за релаксација и размислување за вашите долгорочни цели. Размислете за начини како да ги подобрите вашите вештини и како да напредувате во кариерата. Ова е време за личен развој и планирање.

Вашата посветеност кон деталите и вашата аналитичност ќе ви донесат успех оваа недела. Продолжете да бидете внимателни и методични, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Вага: Оваа недела ќе се фокусирате на балансот и хармонијата во вашата професионална средина. Вашата дипломатичност и способност за соработка ќе бидат клучни за успехот.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со можности за градење на нови професионални односи. Вашата природна харизма ќе ви помогне да ги привлечете вистинските луѓе и да ги зајакнете постоечките врски. Потрудете се да бидете дипломатични и отворени за соработка.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат идеални за тимска работа и соработка. Вашата способност да ги разберете и балансирате различните мислења ќе ви помогне да ги постигнете целите. Потрудете се да бидете фер и објективни во вашите одлуки.

Петок: Ќе се чувствувате инспирирани да воведете нови идеи и пристапи во вашата работа. Вашата креативност и визија ќе бидат добро прифатени од колегите. Бидете отворени за иновации и не плашете се да ризикувате.

Викенд: Искористете го викендот за одмор и полнење на енергијата. Размислете за вашите долгорочни кариерни цели и како можете да ги постигнете. Ова е време за личен раст и развој, како и за планирање на идните чекори.

Вашата способност за балансирање и вашата дипломатичност ќе ви донесат многу можности за успех оваа недела. Продолжете да бидете фокусирани на соработката и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Скорпија: Оваа недела ќе бидете силно фокусирани на вашите цели и ќе ги искористите вашите интуитивни и стратешки способности за да ги постигнете. Вашата решителност ќе биде клучна за успехот.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со силна мотивација и фокус на вашите проекти. Ќе имате можност да ги анализирате и разбeрете сложените ситуации на работа. Вашата упорност и одлучност ќе ве водат кон успех.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат идеални за решавање на проблеми и справување со предизвици. Вашата интуиција ќе ви помогне да ги донесете вистинските одлуки. Потрудете се да останете фокусирани и да ги користите вашите аналитички способности.

Петок: Ќе се чувствувате инспирирани да ги презентирате вашите идеи и планови. Вашата страст и посветеност ќе бидат забележани од колегите и надредените. Бидете храбри и споделете ги вашите визии за иднината.

Викенд: Искористете го викендот за релаксација и обновување на енергијата. Размислете за вашите долгорочни цели и како можете да ги остварите. Ова е време за личен раст и рефлексија на постигнатите резултати.

Вашата решителност и интуиција ќе ви донесат многу можности за успех оваа недела. Продолжете да бидете упорни и фокусирани, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Стрелец: Оваа недела ќе биде полна со авантури и нови можности за професионален развој. Вашата природна љубопитност и ентузијазам ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со нови идеи и иницијативи. Ќе се чувствувате инспирирани да истражувате нови можности и да воведувате промени во вашата работа. Потрудете се да ги споделите вашите визии со колегите и надредените.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат посветени на учење и развој. Вашата желба за знаење ќе ве води кон нови информации и вештини кои ќе ви помогнат во кариерата. Потрудете се да учествувате во обуки и семинари кои ќе ви помогнат да напредувате.

Петок: Ќе се чувствувате мотивирани да преземете нови предизвици и да ги покажете вашите способности. Вашата енергија и оптимизам ќе бидат заразни за колегите. Бидете храбри и искористете ги можностите кои ви се нудат.

Викенд: Искористете го викендот за одмор и планирање на идните чекори. Размислете за вашите долгорочни цели и направете план како да ги постигнете. Ова е време за личен раст и рефлексија на вашите постигнувања.

Вашата авантуристичка природа и желба за нови искуства ќе ви донесат многу можности за успех оваа недела. Продолжете да бидете ентузијастични и отворени за нови предизвици, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Јарец: Оваа недела ќе биде клучна за вашиот професионален раст и напредок. Вашата дисциплина и посветеност ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели и да се истакнете во работната средина.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со можности за преглед и планирање на вашите проекти. Вашата способност за детално анализирање ќе ви помогне да ги идентификувате областите кои бараат подобрување. Потрудете се да поставите јасни цели и стратегии за нивно постигнување.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат идеални за фокусирање на тековните задачи и проекти. Вашата трпеливост и упорност ќе ви помогнат да ги завршите важните обврски. Искористете го вашето време за да се посветите на задачите кои бараат максимална прецизност и внимание.

Петок: Ќе се чувствувате мотивирани да направите напредок во вашата кариера. Вашата амбиција и решителност ќе ве поттикнат да преземете нови иницијативи. Не се плашете да преземете одговорност и да ги споделите вашите идеи со колегите и надредените.

Викенд: Искористете го викендот за релаксација и размислување за вашите долгорочни цели. Размислете за постигнатите успеси и направете планови за иднината. Ова е време за полнење на батериите и подготовка за новите предизвици.

Вашата дисциплина и посветеност ќе ви донесат успех и признание оваа недела. Продолжете да работите напорно и да верувате во вашите способности, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Водолија: Оваа недела ќе биде исполнета со нови можности и идеи кои ќе ве инспирираат да направите значајни чекори во вашата кариера. Вашата иновативност и отворен ум ќе бидат ваши најголеми предности.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со нови инспирации и креативни идеи. Ќе се чувствувате мотивирани да ги изразите вашите замисли и да започнете нови проекти. Потрудете се да ги споделите вашите идеи со колегите и надредените, и не се плашете да преземете иницијатива.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат посветени на соработка и тимска работа. Вашата способност за комуникација и емпатија ќе ви помогне да ги надминете предизвиците и да постигнете заеднички цели. Потрудете се да бидете отворени за нови перспективи и да прифатите различни мислења.

Петок: Ќе се чувствувате инспирирани да ги искористите вашите иновативни идеи за решавање на проблемите на работа. Вашата креативност ќе биде високо ценета од колегите и надредените. Бидете храбри и прифатете ги новите можности кои ви се нудат.

Викенд: Искористете го викендот за одмор и размислување за вашите долгорочни цели. Размислете за новите проекти и начини како да ги постигнете. Ова е време за полнење на енергијата и подготовка за новите предизвици што ве очекуваат.

Вашата иновативност и отворен ум ќе ви донесат многу можности за успех оваа недела. Продолжете да бидете креативни и амбициозни, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Риби: Оваа недела ќе се фокусирате на вашите професионални цели и ќе користите вашата интуиција и креативност за да ги постигнете. Вашата емпатија и способност за соработка ќе ви помогнат да се истакнете во работната средина.

Понеделник и Вторник: Неделата започнува со силен фокус на вашите проекти и задачи. Ќе бидете инспирирани да ги користите вашите креативни вештини за решавање на предизвиците. Потрудете се да бидете организирани и да ги завршите започнатите обврски.

Среда и Четврток: Овие денови ќе бидат посветени на тимската работа и соработката. Вашата способност за разбирање и поддршка на вашите колеги ќе биде од голема важност. Потрудете се да бидете отворени за нови идеи и да прифатите различни перспективи.

Петок: Ќе се чувствувате мотивирани да ги презентирате вашите идеи и да ги споделите вашите визии со тимот. Вашата интуиција ќе ви помогне да ги донесете вистинските одлуки и да ги водите проектите кон успех. Бидете храбри и верувајте во вашите способности.

Викенд: Искористете го викендот за одмор и рефлексија. Размислете за вашите долгорочни цели и како можете да ги постигнете. Ова е време за полнење на батериите и подготовка за новите предизвици што ве очекуваат.

Вашата интуиција и креативност ќе ви донесат многу можности за успех оваа недела. Продолжете да бидете емпатични и посветени, и ќе ги постигнете вашите професионални амбиции. Среќно!

Промовирани огласи »

Lionsgate Network, реномиран лидер во анализата на блокчејн и горд добитник на престижната награда RoundTech.

Прославени по нивната револуционерна работа и истакнати од реномирани публикации како што се Forbes, Fox News и Blockchain Reporter, Lionsgate Network е на чело на иновациите во блокчејн. Нивната посветеност на извонредност и водство во индустријата ги направија доверливо име во ова поле.

Додека продолжуваат со својата експанзија исто така и го прошируваат својот тим на експерти во Македонија, бараат мотивирани агенти за продажба кои имаат желба да бидат дел од успешната приказна наречена Lionsgate Network.

Оваа улога нуди уникатна шанса да работите со најсовремена технологија, да соработувате со експерти во индустријата и да придонесете во компанија која ја обликува иднината на анализата на блокчејн. Ако сте страстни за технологијата, имате докажана историја во продажба и барате наградувачка можност за кариера, сакаме да слушнеме од вас. Придружете се на Lionsgate Network.

Аплицирајте сега и направете го првиот чекор кон возбудлива кариера со Lionsgate Network, каде што иновациите се среќаваат со извонредност.

Линк за апликации: SALES AGENT

Промовирани огласи »

Кромберг и Шуберт се фокусира на развој и производство на комплексни системи за ожичување за автомобилската индустрија.

Моментално вработува:

ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕСТ ТАБЛИ
ДОСТАВУВАЧ НА МАТЕРИЈАЛИ НА ПРОИЗВОДНА ЛИНИЈА
ПОВИК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТИПЕНДИЈА
РАБОТНИК ВО ОДРЖУВАЊЕ ПРОИЗВОДНИ ТАБЛИ
ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕСТ ТАБЛИ
PAYROLL OFFICER
ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО – БИТОЛА
ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО - СКОПЈЕ

Се уште невработени?! Сите останати огласи за вработување ќе ги најдете ТУКА.

Промовирани огласи »

Регулаторната комисија за енергетика, водни услуги и услуги за управување со комунален отпад на Република Северна Македонија (РКЕ) донесе одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек 1,17 % во однос на одлуката од 7.6.2024 година.

Референтните цени на нафтените деривати на светскиот пазар во споредба со претходната пресметка бележат намалување во просек: кај бензините 0,374 %, кај дизелот 3,697 %, кај екстра-лесното масло 4,097 % и кај мазутот намалувањето е 2,312 %.

Курсот на денарот во однос на доларот во изминатиот период по кој беа формирани цените со претходната пресметка е понизок 0,087 %.

Од 11.6.2024 година, од 00.01 часот, максималните цени на нафтените деривати ќе изнесуваат:

Моторен бензин ЕВРОСУПЕР БС 95 – 80,00 (денари/литар)

Моторен бензин ЕВРОСУПЕР БС-98 – 82,00 (денара/литар)

Дизел-гориво ЕВРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) – 71,50 (денар/литар)

Масло за горење екстра-лесно 1 (ЕЛ-1) – 70,50 (денари/литар)

Мазут М-1 НС – 42,475 (денара/килограм)

Малопродажните цени на бензините ЕВРОСУПЕР БС-95 и ЕВРОСУПЕР БС-98 не се менуваат.

Малопродажните цени на ЕВРОДИЗЕЛОТ (Д-Е V) и на екстра-лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1) се намалуваат 1,50 денар/л.

Малопродажната цена на „мазутот М-1 НС“ се намалува 0,734 ден/кг и сега ќе изнесува 42,475 деари/кг. 

Повеќе вести...
барај огласи за вработување » барај останати огласи »