Зачлени се на KARIERA.mk. Со тоа ќе имаш можност да добиваш е-маил известувања со огласи за твојата работна позиција и ќе можете да аплицирате на огласите. Со зачленувањето СЕ СОГЛАСУВАШ со условите за приватност кои се наоѓаат ТУКА.

Компанијата „Виндија Интернационал“ согласно моменталните потреби распишува оглас за вработување на

Продолжи кон огласот »

КЛИКНИ