Инженер за производство / дизајнер на мебел - проектант

 • Објавен пред 4 недели
 • Бујото
 • Активен до 13.11.2020
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Фирмата БУЈОТО има потреба од:

ИНЖИНЕР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛ 

со или без работно искуство.

Одговорности и работни задачи за инжинер

 • Работа во AutoCad 2D
 • Изработка на техничка докумнетација према добиен налог
 • Спроведување на налог за изработка во производство и следење низ фази
 • Контрола на изработен проект.

Што нудиме?

 • Почетна нето плата од 20.000 (30.000 за веќе оформен кадар од оваа струка) денари + бонуси. 
 • Работа со стручен тим.
 • Позитивна и флексибилна работна атмосфера.
 • Можност за обука и напредување.
 • Платен превоз
 • Работно време од 8:15 до 16:15; пауза за појадок од 30 минути и пауза за кафе од 10 минути.

Што бараме?

 • Сериозен и одговорен пристап кон работата
 • Точност и редовност
 • Читање технички цртежи ќе се смета за предност

Вашите CV-ја испратете ги на e-mail со назнака за кое работно место аплицирате.

За повеќе информации обратете се на 070/255-762 

Задолжително CV со слика испратете на: vrabotuvanje@bujoto.com.mk

________________________________________________________________________________________

 

ПРОЕКТАНТ/ДИЗАЈНЕР НА МЕБЕЛ

со или без работно искуство

Одговорности и работни задачи:

 • Комуникација со клиенти, правилно разбирање на желбите и потребите на клиентот, преточување на истите во проект и изработка на понуда.
 • Изработка на идејни решенија за кујни, плакари, комоди, канцеларии.
 • Презентација и договарање на конечно решение со клиент.
 • Дефинирање на сите детали околу одбраното решение и пуштање во производство.

Што нудиме?

 • Почетна нето плата од 20.000 (30.000 за веќе оформен кадар од оваа струка) денари + бонуси. 
 • Работа со стручен тим.
 • Позитивна и флексибилна работна атмосфера.
 • Можност за обука и напредување.
 • Работно време во смени.

Што бараме?

 • Позитивен, насмеан и комуникативен креативец.
 • Познавање на AutoCad 2D.
 • Сериозен и одговорен пристап кон работата.
 • Коректен однос со клиенти, правилно разбирање на желби и потреби на клиентот.
 • Дисциплина и почитување на компаниската хиерархија.
 • Точност и редовност.
 • Претходно работно искуство во истата дејност, проектирање, изработка на понуди, продавање и припремање документација за производство, ќе се смета за предност.
 • Познавање на Pro100 (MawinKit) ќе се смета за предност.
 • Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност.

Вашите CV-ја испратете ги на e-mail со назнака за кое работно место аплицирате или оставете ги во нашиот продажен салон на ул. Трета Македонска Бригада во нас. Аеродром, спроти Американ Колеџ до зградите на Џевахир.

За повеќе информации обратете се на 070/255-763

Задолжително CV со слика испратете на: vrabotuvanje@bujoto.com.mk

КЛИКНИ