Шофер со Ц-Категорија /Администратори/ Стаклар

Плата од 35.000 ден. до 40.000 ден.

Компанија што работи со стакло повеќе од 20 години (дистрибуција и стакларски услуги) бара:

1.Шофер со Ц -Категорија

2.Мајстор-стаклар за сечење стакло

3.Административни работници, на цело работно време и  на пола работно време (може и пензионер) .

Плата од 35.000 - 45.000 ден и доручек .

  • Работно време од 8-16 часот, од понеделник до петок.

Информации на тел. 070-398-661    023097-110

Испратете го вашето CV на меил: [најави се за да го видиш е-маилот]

и преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »