Електротехничар

Плата 20.000 ден.

За компанијата: Повеќе од 70 години градиме компанија која цени знаење, напорна работа и посветеност. Со седиште во Скопје, Северна Македонија прераснавме во компанија која има светска мрежа на задоволни клиенти и клиенти... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Раде Кончар Контактори и Релеи ДОО Скопје:

Машински техничар

Компанијата Раде Кончар Контактори и Релеи ДОО Скопје има потреба од  работник со ССС - електротехника, за контрола на готови производи.

Кандидатите може да се со или без работно искуство. Почетна плата 20.000 денари нето. Работно време од понеделник до петок, од 07.30. – 15.30. часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »