КОМЕРЦИЈАЛИСТ

  • Објавен пред 5 месеци
  • САРДОНИКС СД
  • Активен до 09.10.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Трговска фирма, увозник и дистрибутер од област на хортикултура, бара Комерцијалист/дистрибутер.

Потребни квалификации:

  • Диплома за завршено образование – ССС или ВСС Земјоделски техничар или инженер ке се смета за предност
  • Работно искуство во област на  хортикултурата- одржување на цвеќе  ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола Б категорија
  •  

Заинтересираните кандидати своето CV можат да го достават на следната е - mail адреса: infoskop2015@gmail.com

КЛИКНИ