Магационери во онлине магацин

За компанијата: Спорт М е компанија основана во 2004-та година со домашен капитал и во моментов работи само на територијата на Република Македонија. Основна дејност на компанијата се увоз, дистрибуција и продажба на спортска... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Спорт М ДОО Скопје:

Аминистративен работник/Технички секретар/ка

Спорт М ДОО Скопје објавува оглас за следната работна позиција: 4 Магационери во онлине магацин

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Работа со компјутери
  • Искуство со учество во онлине продажба

Работни обврски:

  • Пакување на производите за достава;
  • Извдојување на производи за онлине продажба;
  • Работа на компјутер;
  • Исполнување на други работни задачи зададени од Работодавачот или од него овластено лице.
  • Место на извршување на работни задачи: Магацин на Спорт М, ул. Јадранска Магистрала бр. 139, Скопје.
  • Работно време-40h неделно: 
  • Месечна нето плата: 25.000,00 денари

Времетраење на работен однос: Определено време.

Кандидатите од потесен избор ќе бидат повикани на разговор со одделот за човечки ресурси.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »