градежен техничар

 • Објавен пред еден месец
 • Гемма инженеринг
 • Активен до 04.08.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Гемма инженеринг доо има потреба од градежен техничар со работно искуство од 5 години.

 • Работно искуство во струката ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Задолжително познавање на ArchiCAD,AutoCAD,MS Office.


Други вештини и карактеристики:

 • Одлични аналитички, комуникациски и организациски способности
 • Диманичност, ефикасност и фелксибилност
 • Тимска работа и решавање на проблеми со останатите фази

Работни задачи:

 • Извршување активности при реализација на проекти од високоградбта, согласно законот за градење и останатите прописи за проектирање на објекти од високоградба.

Заинтересираните кандидати своето CV да го пратат на меил: [email protected]