Рецепционерка

 • Објавен пред 11 месеци
 • Hotel De KOKA
 • Активен до 18.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Хотел Де КОКА, има потреба од нови вработени на работната позиција рецепционерка.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС (високо образование се смета за предност)
 • Задолжително одлично познавање на Англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Љубезност
 • Спремност за тимска работа
 • Работи во три семни

Сите заинтересирани можат да пратат CV со прикачена понова фотографија на info@hoteldekoka.mk

КЛИКНИ