Асистент за онлајн продажба

Активни огласи од Сладок Дом ДООЕЛ Скопје:

Aсистент за продажба

Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлине продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија.
Нудиме голем број на модели со цени на секој степен на избор. Лоцирани сме во Скопје на Главната Улица за Уредување на Домот т.н. ПЛАСТИЧАРКСА УЛУЦА со еден Ексклузивен и еден OUTLET салон.
www.SladokDom.com
www.KupiZavesi.com


За позицијата:
АСИСТЕНТ ЗА ОНЛАЈН ПРОДАЖБА


Опис на работата/клучни задачи и одговорности:

Поставување материјали на платформата за онлајн продажба
Пакување на производите за достава и испорачување на доставувач во точно време
Уредување и обновување на информациите на веб страната за онлајн продажба
Координација на активности помеѓу членовите на тимот за онлајн продажба, како и надворешните соработници
Навремено  и точно одговарање на прашања и барања од страна на купувачите
Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање
Комуникација со останатиот дел од тимот за продажба
Познавање на работа со "Photoshop"
Познавање на Српски јазик ( ќе се смета за предност)
Мотивација за кариерно развивање
Креативност

Специфични знаења и потребни вештини:

Одговорна и организирана личност
Комуникативна и креативна
Солидни вештини за писмено изразување
Лојалност и професионален пристап кон работата
Иницијативност, посветеност и амбициозност
Познавање и работа со социјални мрежи
Способност за работа со клиенти
Колегијалност и работа во тим
Способност за работа под притисок и на кратки рокови.
Способност за брзо прилагодување кон новонастанати ситуации и проекти
Позитивен однос и убедливост во комуникацијата

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам, а воедно способни да работите како дел од тим, Ве молиме испратете биографија  со назнака Асистент на Продажба на doan@sladokdom.com во рок од 15 дена од објавување на огласот.
Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ