Електричар

За компанијата: Витек е италијанска компанија специјализирана за производство на висококвалитетни хидраулични цевки и приклучоци. Основана е во 1991 година во Италија и има богато искуство во областа на хидрауликата.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

ВИТЕК Доо

Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје, поради нова инвестиција, има потреба од вработување на:

ЕЛЕКТРИЧАР

Одговорности и задачи:

 • Врши демонтажа, поправка и монтажа на електрични компоненти и делови;
 • Внимава на состојбата на опремата во поглед на електричната исправност и поставеност;
 • Изведува електрични инсталации;
 • Ги извршува сите административни работи (извештаи, внесувања, известувања, итн) согласно процедурите за работа;
 • Ги спроведува мерките за заштита при работа, пожар и екологија.

Потребни квалификации:

 • Средно стручно образование;
 • Со претходно искуство како електричар и работа со висока струја;
 • Предност ќе имаат кандидатите кои имаат работно искуство во производствена компанија.

Личен профил:

 • Способност за работа на висина;
 • Почитување и примена на стандардите за Здравје и Безбедност при работа.

Ние нудиме:

 • Храна и превоз обезбедени од страна на работодавачот;
 • Регрес за годишен одмор и колективно осигурување.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »