Касиери и работници во кујна

Плата 25.000 ден.

За компанијата: Изберете еден од нашите легендарни рецепти и вкусете го уникатното искуство со бургер во автентична куќа за бургери. Нашите луѓе се секогаш тука да одговорат на вашите прашања и да ве водат низ магичниот свет на Goody’s Burger House! повеќе за компанијата »

Goody's Burger House  вработува касиери и работници во кујна на цело  работно време.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование;
  • Желба за работа во динамична средина, со можност за напредување и градење кариера,
  • Претходно работно искуство не е задолжително.

Личен профил:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност;
  • Способност за тимска работа и професионален однос кон клиентите;
  • Самоиницијатива и посветеност на работата;
  • Позитивен став, енергичност, флексибилност.


Апликации на e_mail  и тел: [најави се за да го видиш е-маилот]    072 805 922 Симона

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »