Администратор-сметководител

  • Објавен пред една недела
  • РИВА СТ ДООЕЛ
  • Активен до 02.07.2022
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Сметководствено биро има отворена позиција на работно место - Администратор и Сметководител

Потребни квалификации за Администратор:

- Образование минимум ССС

- Работно искуство во областа на сметководството - ќе се смета за предност

- Познавање на англиски јазик - ќе се смета за предност.

 

Потребни квалификации за Сметководител:

- Образование минимум ВСС од областа на економијата

- Работно искуство во областа на сметководството - мин. 2 години

- Познавање на англиски јазик - ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV со слика на контакт маилот [најави се за да го видиш е-маилот]

При апликацијата Ве молиме наведете за која работна позиција аплицирате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »