Работници за магацинско работење- спремачи на роба

За компанијата: KAM MARKET доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев. КАМ... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 7 месеци
 • KAM MARKET
 • Активен до 29.01.2022
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/3171747
 • Веб: kam.com.mk

КАМ доо е најголем синџир на маркети во Македонија кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојано ниски цени. Присутни сме во три земји со повеќе од 100 продавници, а успехот на компанијата го обезбедуваат 1.200 вработени кои посветено и професионално ја извршуваат својата работа.

НОВИОТ ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР се наоѓа во населбата Илинден, на вкупна површина од 60.000 m2, и 16.000 m2 магацински простор во кој се сместени 6.800 палети во магацинот за сува стока и 2.500 палети на контролирана темепратура за замрзнати и фрижидерски производи, овошје и зеленчук и свежо месо, се извршува дневен прием на роба, спремање и достава на артиклите до сите наши маркети. Магацинот има 32 модерни рампи за утовар и истовар и располага со современа опрема за работа и најсовремени електрични вилушкари.

Со цел проширување на тимот, бараме личности кои ќе се придружат на нашиот тим на работна позиција:

РАБОТНИЦИ ЗА МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ - СПРЕМАЧИ НА РОБА

Работни задачи:

 • Спремање на роба со ПДА-уред со помош на современ систем за магацинско работење ВМС, 
 • Современа опрема за работа и најсовремени електрични вилушкари,
 • Максимално внимание и грижа за стоката во магацинот,
 • Познавање на правилата за редење на стоката на палета, 
 • Стречирање на спремната палета,

Потребни квалификации:

 • Средно образование,
 • Сигурност, флексибилност,
 • Здрава личност, силна, способна за работа во тим,
 • Најмалку 1 година работно искуство во подготовка на стока и магацинско работење, ќе се смета за предност

Ние Ви нудиме:

 • Обемно воведување во работата со обука , сертифицирање согласно перформанс за спремени пакети , брзина и грешки при спремање,
 • Навремени и сигурни примања,
 • Вработени со работно искуство од најмалку 1 година почетна загарантирана плата од 21.900 ден. во зависност од постигнатите резултати плата од 28.500 ден. плус додатоци
 • Вработени без искуство прв месец на обука плата 18.700 ден., втор месец на обука работа со ментор и плата од  21.900  ден. трет месец предвидената плата 28.500 ден. во зависност од остварните резултати и постигнатите нормативи. За време на целата обука ќе бидете обучувани од искусен персонал и надгледувани од менторот кој ќе Ви биде доделен.
 • дополнително платен секој изработен час и од законски предвидените работа во недела и платена работа во сабота
 • Минимизирање на физичката работа со користење на современа опрема за работа и најсовремени електрични вилушкари,
 • Регрес 30.000 денари
 • Обезбеден топол оброк,
 • Слободен ден за роденден,
 • Картичка со попуст за вработени,
 • Платено приватно здравствено осигурување за вработени кои работат над 2 години во Кам;
 • Платено колективно осигурување од првиот месец,
 • Ваучер за склучување на брак; пакет производи за Бадник и Велигден
 • Попуст за вработени во хотел Вилиџ во Охрид;
 • Работа во интернационална компанија,динамична работа исполнета со нови предизвици и стекнување нови искуства и вештини;

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. 35 бр.39, 1041 Илинден или на E-mail: personal@kam.com.mk

Апликација за работа можете да испратите и преку нашата нова интернет страница

web: www.kam.com.mk

Изборот ќе се изврши во рок од 15 или 30 дена во зависност од бројот на пристигнати апликации.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе влезат во потесниот избор и ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »