Возач со Ц + Е категорија

  • Објавен пред 4 недели
  • FRESCO
  • Активен до 06.04.2024
  • Позиција: Возач/Управувач
  • Локација: Скопје
  • Веб: frescosped.mk
  • Facebook: frescoshpedtrans

FRESCO TRANS 

  • Потребен е возач на камион со ладилник.
  • C+E категорија + МК документи

Контакт: 070 236 854 и 070 585 271 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »