Комерцијалист

 • Објавен пред 2 недели
 • Фортуна МК
 • Активен до 19.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Фортуна МК има потреба од комерцијалист

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование, високо образование ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство во областа на градежништво, машинство, шрафовска роба и/или алати ќе се смета за предност,
 • Работно познавање од компјутери (MS Word, MS Excel, и особено MS Оutlook),
 • Возачка дозвола  Б – категорија,

Очекувани способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Мотивираност и желба за усовршување,
 • Насоченост кон резултати,
 • Секогаш ориентирани кон решавање на потребите на купувачите,
 • Способност за работа во тим.

Доколку ги поседувате горенаведените карактеристики и способности, аплицирајте за оваа позиција и бидете дел од нашиот успешен тим.

Вашата биографија (CV) доставете го на следнава е-меил адрeса [најави се за да го видиш е-маилот]   со наслов „За оглас - Комерцијалист“. Напомена: Кандидатите без уредно CV нема да бидат предмет на разгледување.