Asistent të menaxheres / Асистент на менаџер

За компанијата: Advanced FUE Clinics ndodhet ne zemer te qytetit ne nje klinike moderne dhe inovatore e cila perdor metodat me te avancuara per Mbjelljen e Flokut me rezultate natyrale dhe te perhershme me nje floke qe... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Аdvanced FUE Clinic Skopje
  • Активен до 14.04.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Advanced FUE  HAIR TRANSPLANT Clinic Shkup ka nevoje per asistente të menaxheres

  • të ketë të kryer shkollimin e lartë
  • të zotëroje gjuhën shqipe, gjuhën maqedone dhe gjuhën angleze
  • të ketë njohuri të përgjithshme kompjuterike
  • të ketë aftësi të komunukimit dhe bashkëpunimit